UITGEVERIJ BABYBLADEN

Wij bieden verschillende mogelijkheden om producten en/of diensten onder de aandacht te brengen in de zwangerschaps en baby periode voor zowel de consumentenmarkt alsmede de zorgprofessionals.

CONSUMENTEN:

Via onze Woezel & Pip zwangerschapskoffers en shoppers welke verstrekt worden door Verloskundigenpraktijken en Ziekenhuizen bieden wij de mogelijkheid om landelijk of  op regionaal niveau via sampling de aanstaande ouders kennis te laten maken met uw product en/of dienst. 

Via ons landelijk magazine Kindje op Komst bieden wij ook de mogelijkheid om via de zwangerschapskoffers of shoppers de aanstaande ouders te bereiken. 

De (op)nieuw geworden vaders en moeders kunt u bereiken via onze uitgaven van Baby’s eerste Jaren wat verstrekt wordt via de kraamafdelingen van ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij nog diverse mogelijkheden op www.babybladen.nl alsmede speciale projecten welke wij verzorgen rondom de Negenmaanden beurs.

PROFESSIONALS:

Het vakblad Nataal komt op het thuis adres van de abonnee, de professional in de zorg, terecht. 

Het Afsprakenboek Verloskundigen en Pakket Verloskundigen worden jaarlijks geleverd aan 90% van de Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen. 

Wij organiseren ook jaarlijks de Geboortezorg Vakdag waar we de mogelijkheid bieden om 1 op 1 in contact te komen met Kraamverzorgende en Verloskundigen.

Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden op www.nataal.nl

Meer specifieke informatie over onze producten voor de consument alsmede de professional binnen de zwangerschap- en geboortebranche kunt u terugvinden via deze site.