UITGEVERIJ BABYBLADEN

Wij bieden onze klanten verschillende mogelijkheden om producten en/of diensten onder de aandacht te brengen voor zowel de consumentenmarkt alsmede de professionals.

CONSUMENTEN:

Wij verzorgen al vanaf 2006 diverse online en offlineproducten rondom de zwangerschap, de geboorte en eerste levensjaren van de baby. 
Via onze Zwangerschapskoffer welke verstrekt worden door Verloskundigenpraktijken en Ziekenhuizen bieden wij de mogelijkheid om op landelijk of regionaal niveau via sampling de aanstaande ouders kennis te laten maken met uw product en/of dienst. 
Via ons landelijk magazine Kindje op Komst en de regionale uitgave van In Verwachting, Vol Verwachting bieden wij ook de mogelijkheid om via de zwangerschapskoffer de aanstaande ouders te bereiken. 

De (op)nieuw geworden vaders en moeders kunt u bereiken via onze uitgaven van Baby’s eerste Jaren wat verstrekt wordt via de Kraamafdelingen van ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij nog diverse mogelijkheden op www.babybladen.nl alsmede speciale projecten welke wij verzorgen rondom de Negenmaanden beurs.

PROFESSIONALS:

Wij verzorgen al vanaf 2009 diverse online en offlineproducten welke terecht komen bij de beroepsgroepen rondom de post- en prenatale dienstverlening. 
Het vakblad Nataal komt op het thuis adres van de abonnee, de professional in de zorg, terecht. 
Daarnaast verzorgen wij 1x per jaar het Afsprakenboek Verloskundigen wat 90% van de Verloskundigenpraktijken en Ziekenhuis ontvangt via het Pakket Verloskundigen. 
Naast de deelname via het Afsprakenboek heeft u ook een mogelijkheid tot sampling in dit pakket. 
Daarnaast bieden wij nog diverse mogelijkheden op www.nataal.nl
Meer specifieke informatie over onze producten voor de consument alsmede de professional binnen de zwangerschap- en geboortebranche kunt u terugvinden via deze site.