consumenten

Wij verzorgen al vanaf 2006 diverse online en offlineproducten rondom de zwangerschap, de geboorte en eerste levensjaren van de baby. 

Via de Woezel & Pip zwangerschapskoffer welke verstrekt worden door Verloskundigenpraktijken en Ziekenhuizen bieden wij de mogelijkheid om op landelijk of regionaal niveau via sampling de aanstaande ouders kennis te laten maken met uw product en/of dienst. 

Via ons landelijk magazine Kindje op Komst en de regionale uitgave van In Verwachting, Vol Verwachting bieden wij ook de mogelijkheid om via de zwangerschapskoffer de aanstaande ouders te bereiken.
De (op)nieuw geworden vaders en moeders kunt u bereiken via onze uitgaven van Baby’s eerste Jaren wat verstrekt wordt via de Kraamafdelingen van ziekenhuizen.
Daarnaast bieden wij nog diverse mogelijkheden op www.babybladen.nl alsmede speciale projecten welke wij verzorgen rondom de Negenmaanden beurs

Meer specifieke informatie over al onze producten binnen de zwangerschap- en geboortebranche kunt u terugvinden via deze site.