LANDELIJK ADVERTEREN

BABYBLADEN.NL

Babybladen.nl is de website voor consumenten met een kinderwens, (aanstaande)ouders en voor iedereen met een interesse in de zwangerschap en babybranche. 

Er wordt uitgebreide informatie verstrekt over de zwangerschap en eerste levensjaren van het kind, veelal met medewerking van deskundigen. 

Het unieke aan www.babybladen.nl is dat onze website zelf registreert waar de bezoeker vandaan komt (85% nauwkeurig), hiermee kunnen wij u als klant de mogelijkheid bieden om in het eigen verzorgingsgebied van zijn of haar product naar voren te komen bij de categorieën / rubrieken welke voor u interessant is. 

Op Babybladen.nl kunt u:
- Op de homepage van www.babybladen.nl vermeld en gekoppeld worden in elke aansluitende categorie / rubriek wat voor u van toepassing is met directe doorlink naar uw eigen website. (U kunt kiezen om een vermelding te krijgen als aanbieder of als merk informatie)
- U kunt per categorie zelf bepalen waar u naar voren wilt komen als specialist in een gebied wat voor u interessant is, zowel op plaats niveau, provinciaal niveau of landelijk niveau
(Per plaats of categorie kunt u zelfs een aparte URL ingegeven van een productgroep of vestiging wat naar voren moet komen voor u als aanbieder.) 

Bij deelname op Babybladen.nl wordt u gekoppeld aan alle plaatsen in Nederland (+/-2500 plaatsen)

Op Babybladen.nl bieden wij ook verschillende mogelijkheden om met een eigen banner of digitale advertorial uw product en/of dienst kenbaar te maken bij deze consument.

Wij bieden de mogelijkheid om dit voor een vast maand tarief af te spreken of per CPM.

Naast Social media wordt Babybladen.nl ook onder de aandacht gebracht van je doelgroep via de Woezel & Pip zwangerschapskoffer (135.000 stuks op jaarbasis), onze landelijke uitgaven van Kindje op Komst incl. de aansluitende regiospecial en Baby’s eerste Jaren. 

Daarnaast presenteren wij ons met www.babybladen.nl jaarlijks op de Negenmaanden beurs.

Mede hierdoor hebben wij maandelijks een uniek bezoekersaantal van ruim 24.500 bezoekers.