LANDELIJK ADVERTEREN

BABY’S EERSTE JAREN

Baby’s eerste Jaren is gericht op de (op)nieuw geworden vader en moeder en eerste levensjaren van het kind. 

Het magazine heeft een uniek verspreidingsconcept via de Kraamafdelingen van ziekenhuizen waardoor de doelgroep direct bereikt wordt.

Baby’s eerste Jaren zit daarnaast ook als een extraatje bij het magazine Kindje op Komst waardoor u ook nog eens onder de ogen komt bij aanstaande ouders via de Woezel & Pip zwangerschapskoffer welke verstrekt wordt door Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen.

Baby’s eerste Jaren verschijnt 4x per jaar via de kraamafdelingen in een NOM geregistreerde oplage van 74.750 exemplaren per editie. 

Naast deze verspreiding komen hier bij de editie 01 van Kindje op Komst & Baby’s eerste Jaren nog eens 40.000 extra oplage bij i.v.m. de verspreiding op de 9 maanden beurs.

Uitgave datum: Commerciële redactie items:
Q1 (Februari – Mei) Babykleding - Crèmes - Financieel - Slapen - Voeding *
Q2 (Mei – Augustus) Crèmes - Ecologisch - Er op uit - Verzorging - Voeding
Q3 (Augustus – November) Babykleding - Crèmes - Homeopathie - Slapen - Voeding
Q4 (November – Februari) Crèmes - Er op uit - Speelgoed - Verzorging - Voeding

• De editie Q1 wordt extra met 40.000 uitgedeeld aan alle bezoekers van de Negenmaanden beurs

Als er vanwege de COVID situatie wijzigingen zullen zijn m.b.t. de organisatie van de Negenmaanden beurs zullen wij de extra oplage verstrekken via onze Woezel & Pip zwangerschapskoffers waardoor wij de speciale oplagen voor u terecht kunnen laten komen bij de zwangere dames.

Gedurende de periode van de looptijd van een uitgaven wordt deze tevens digitaal (met doorlink op de advertentie) weergegeven op www.babybladen.nl.