LANDELIJK ADVERTEREN

KINDJE OP KOMST

Kindje op Komst is gericht op de aanstaande ouders en heeft een uniek verspreidingsconcept via de Woezel & Pip zwangerschapskoffer door de Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen.

De aanstaande ouders bereikt u hiermee al in de 12e/13e zwangerschapsweek via de vertrouwenspersoon de Verloskundigen.

Daarnaast werken we ook met een abonnee vorm waardoor we in staat zijn de doelgroep in diverse stadia van de zwangerschap te bereiken (kracht van herhaling). 

Kindje op Komst zit daarnaast ook als een extraatje bij het magazine Baby’s eerste Jaren waardoor u ook nog eens onder de ogen komt van de (op)nieuw geworden ouders via de kraamafdelingen

Kindje op Komst verschijnt 4x per jaar via de zwangerschapskoffer in een NOM geregistreerde oplage van 74.750 exemplaren per editie. 

Naast deze verspreiding komen hier bij de editie 01 van Kindje op Komst & Baby’s eerste Jaren nog eens 40.000 extra oplage bij i.v.m. de verspreiding op de 9 maanden beurs.

Uitgave datum: Commerciële redactie items:
Q1 (Februari – Mei) Babykamer - Borstvoeding - Crèmes - Mode *
Q2 (Mei – Augustus) Babykamer - Borstvoeding - Crèmes - Kinderwagen - Vitamines
Q3 (Augustus – November) Babykamer - Borstvoeding - Crèmes - Mode
Q4 (November – Februari) Babykamer - Borstvoeding - Crèmes - Kinderwagen - Vitamines

• De editie Q1 wordt extra met 40.000 uitgedeeld aan alle bezoekers van de Negenmaanden beurs

Als er vanwege de COVID situatie wijzigingen zullen zijn m.b.t. de organisatie van de Negenmaanden beurs zullen wij de extra oplage verstrekken via onze Woezel & Pip zwangerschapskoffers waardoor wij de speciale oplagen voor u terecht kunnen laten komen bij de zwangere dames.

Gedurende de periode van de looptijd van een uitgaven wordt deze tevens digitaal (met doorlink op de advertentie) weergegeven op www.babybladen.nl