LANDELIJK ADVERTEREN

PAPA ENVELOPPE

Via Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen verzorgen we op jaarbasis 135.000 Woezel & Pip zwangerschapskoffers.

De zwangere vrouw ontvangt na 12/13 weken in de zwangerschap deze Woezel & Pip zwangerschapskoffer van de verloskundigen, als deelnemer in de zwangerschapskoffer komt u hierdoor als eerste onder ogen bij de aanstaande ouders.

Een leuk initiatief in de Woezel & Pip koffer is de Papa Enveloppe. Hierin zitten allemaal leuke ideeën voor de aanstaande vader om zijn echtgenote te verassen:

Een attentie van de bloemist, een korting op een verwenweekendje of een leuke actie voor een romantisch diner. 

Wist u bijvoorbeeld dat 30% van de gezinnen welke gezinsuitbreiding verwachten een nieuwe gezinsauto aanschaffen en zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe woning?

Ook voor deze zaken bieden wij u de mogelijkheid om hierin uw product en/of dienst te promoten via de Papa Enveloppe. De inhoud van de zwangerschapskoffer wordt maandelijks per Verloskundigenpraktijk opgemaakt waardoor we de mogelijkheid kunnen bieden aan u als onderneming om de zwangere ouders binnen uw eigen verzorgingsgebied kennis te laten maken met uw producten en/of diensten.

In de Woezel & Pip zwangerschapskoffer zit naast deze Pape Enveloppe standaard het landelijke magazine Kindje op Komst met de aansluitende regiospecial, diverse samples en flyers, alsmede informatie folders over de zwangerschap.

Als onderneming bepaalt u zelf de aantallen, looptijd en invulling van de Papa Enveloppe in deze Woezel & Pip zwangerschapskoffer.

Gebaseerd op deze gegevens maken wij hiervoor dan voor u een op maat gemaakt offerte