ADVERTEREN

AFSPRAKENBOEK VERLOSKUNDIGEN

Het afsprakenboek Verloskundigen verschijnt 1x per jaar en is de praktijkagenda die door de Verloskundigen gebruikt wordt om voor zichzelf en voor de collega’s de afspraken overzichtelijk en visueel te hebben.

Voorin het Afsprakenboek wordt de voor de Verloskundigen relevante informatie gepresenteerd. Denk hierbij op landelijk niveau aan een overzicht van de feestdagen en vakanties, kalenders, bepaling geboortedata, de contact gegevens van de ziekenhuizen en verzekeraars etc.

Alle deelnemende bedrijven worden gepresenteerd naast een informatiepagina zodat je het hele jaar onder de aandacht blijft van de Verloskundigen.

Het afsprakenboek wordt in November altijd in het pakket voor de Verloskundigen verstrekt naar 90% van de Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen.

In het pakket voor de Verloskundigen waarin ook de Verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen het afsprakenboek ontvangen bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen met een eigen folder en/of sample.

Uitgave datum:
2024 (November 2023)
2025 (November 2024)

Deze uitgave wordt speciaal ook een volledig jaar tevens digitaal (met doorlink op de advertentie) weergegeven op www.nataal.nl