GEBOORTEZORG VAKDAG

GEBOORTEZORG VAKDAG

Nataal en de RAI Amsterdam hebben voor alle beroepsgroepen welke werkzaam zijn in de Geboortezorg een hele bijzondere dag in het leven geroepen.

Wij zijn organiseren jaarljks de Geboortezorg Vakdag

Deze dag zal plaats vinden tijdens de Amsterdam Baby Week in de RAI Amsterdam.

Geboortezorg Vakdag:
Op de Geboortezorg Vakdag verzorgt Nataal.nl speciaal voor Kraamverzorgende, Verloskundigen, Echoscopisten, Gynaecologen geaccrediteerde cursussen.

Wij bieden een zeer speciaal pakket aan om uw producten en/of diensten ook onder de aandacht te brengen bij deze zorgprofessional.

Wat bieden wij:

 • Netwerktafel op beide dagen.
  (incl. vermelding op de plattegrond met logo en bedrijfsnaam).
 • Nataal Geboortezorg Vakdag special (oplage 17.500 stuks)
  Wij brengen een speciale editie van Nataal uit welke helemaal in het teken staat van de Geboortezorg Vakdag. 
  Wij stellen speciaal voor de participanten een 2/1 pagina (spread) beschikbaar, waarbij een 1/1 pagina redactioneel zal worden ingevuld middels een (telefonisch) interview vanuit de redactie van Nataal.
  Ook krijgt u  een 1/1 advertentie (210mm x 210mm) beschikbaar.
 • Op Nataal.nl komen er speciale ruimtes rondom en over de Geboortezorg Vakdag. Alle participanten worden hierop een volledig jaargang gepresenteerd alsmede diverse vermelding met doorlink naar de desbetreffende website
 • Nieuwsbrief (12.500 adressen), alle abonnees van Nataal welke ook de nieuwsbrief ontvangen krijgen een mailing na afloop van de Geboortezorg Vakdag met een terugblik op deze dag. Alle participanten worden hiern ook vermeld.
 • Goodybag (750 stuks), participatie met folder / sample in de Goodybag wat de zorgprofessional zal ontvangen op de Geboortezorg Vakdag.

Bovenstaande hele totaal pakket voor deelname op de Geboortezorg Vakdag kunnen wij aanbieden voor 3975 euro (excl. btw.)

Geboortezorg Vakdag 2022: 17 & 18 Februari 2021