WOEZEL & PIP ZWANGERSCHAPSKOFFER

BESTELLEN WOEZEL & PIP ZWANGERSCHAPSKOFFER

De Woezel & Pip Zwangerschapskoffer is een vrolijk koffertje wat exclusief te ontvangen is voor Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen. 

Als verloskundige kunt u deze gratis verstrekken aan iedere zwangere die onder behandeling staat van uw verloskundigenpraktijk. Leuk om cadeau te geven bij de 12e of 13e zwangerschapsweek.

De invulling van uw eigen koffertje wordt zowel voor de landelijke alsmede de regionale mogelijkheden met u afgestemd. 

Hierdoor komen er geen producten en/of diensten in uw koffers welke u niet in uw eigen koffer gepresenteerd wilt hebben. 

In de Woezel & Pip zwangerschapskoffer zitten o.a. de magazines Kindje op Komst en Baby’s eerste Jaren, de aansluitende regionale special van Kindje op Komst. informatie- en preventiefolders, en diverse landelijke en regionale samples en aanbieden van diverse ondernemingen.

U bepaald helemaal zelf hoeveel koffertjes u wilt ontvangen en alles is volledig vrijblijvend, als u om welke redenen geen koffertjes meer zou willen ontvangen halen wij u weer uit onze verzendlijst. 
 

ZWANGERSCHAPSKOFFER BESTELLEN?

Wilt u deze Woezel & Pip zwangerschapskoffer ook uitdelen aan uw cliënten? Hier zijn voor u als Verloskundigenpraktijk of Verloskunde afdeling van het ziekenhuis per zwangerschapskoffer slechts de kosten van een halve postzegel aan verbonden. * 

Hiervoor ontvangt u een Woezel & Pip koffer t.w.v. € 14,50 euro inclusief de inhoud met de nieuwste editie van Kindje op Komst & Baby’s eerste Jaren t.w.v. € 8,15 euro alsmede diverse landelijke en regionale samples en cadeautjes voor uw zwangere cliënt. 

Bovendien ontvangt u volledig kosteloos 1x per jaar het pakket voor de Verloskundigen met naast de samples voor uw praktijk ook het Afsprakenboek Verloskundigen (t.w.v. €25,80,-). En indien u deze nog niet ontvangt krijgt u 4x per jaar het vakblad Nataal toegestuurd. 

Daarnaast krijgt u op onze consumentensite www.babybladen.nl onder elke vestigingsplaats (ook spreekuurlocaties) een naamsvermelding met directe doorlink naar uw website onder het kopje "zoek een verloskundige in de plaats.."

Zo kunnen ook mensen met een kinderwens direct bij u terecht om informatie in te winnen.

Ook kunt u gebruik maken onze Leveringsservice waarmee u op uw praktijk afgestemd de koffers kunt ontvangen. 

Meer informatie over de leveringsservice

Bel of mail voor meer informatie met telefoonnummer: 072-5724924 of stuur een e-mail naar info@babybladen.nl 

Wilt u uw cliënten laten weten dat zij de Zwangerschapskoffer van u ontvangen? Zet dan 1 van deze banners op uw website. 

* Voor Verloskundigenpraktijken en/of Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen die net als ons de gecertificeerde cursus EHBO voor Kinderen en Zuigelingen willen ondersteunen en de mogelijkheid willen bieden naar de cliënten om zich voor deze cursus ook via uw praktijk in te kunnen schrijven worden er GEEN kosten doorberekend aan het ontvangst van de Woezel & Pip zwangerschapskoffer.

Meer informatie over deze cursus.