WOEZEL & PIP ZWANGERSCHAPSKOFFER EN SHOPPER

WOEZEL & PIP ZWANGERSCHAPSKOFFER EN SHOPPER

Woezel en Pip zwangerschapskoffer:
De Woezel & Pip zwangerschapskoffer is een vrolijk zwangerschapskoffertje wat exclusief te ontvangen is voor Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen. 

Verloskundigenpraktijken kunnen voor het tarief van een postzegel voor de eigen clienten de Woezel & Pip zwangerschapskoffers t.w.v. € 14,50 euro ontvangen.

Deze worden geleverd inclusief de nieuwste editie van Kindje op Komst & Baby’s eerste Jaren t.w.v. € 8,15 euro en aansluitende regiospecial.
De Woezel & Pip zwangerschapskoffers bevatten daarnaast ook diverse landelijke en regionale samples en kortingsvouchers. 

De Woezel & Pip zwangerschapskoffers worden voorzien met een sticker van uw praktijk met logo (klik Klik hier voor voorbeeld) waardoor u kenbaar maakt aan uw cliënt dat deze aangeboden wordt door uw praktijk.

Het onwikkelen, drukken van uw praktijklogo zit bij de prijs inbegrepen.

Woezel en Pip luxe shopper:
De Woezel & Pip shopper is een luxe shopper wat exclusief te ontvangen is voor Verloskundigenpraktijken en Verloskunde afdelingen van ziekenhuizen. 

Verloskundigenpraktijken kunnen volledig kosteloos voor de eigen clienten de Woezel & Pip luxe shopper ontvangen.

Deze worden geleverd inclusief de nieuwste editie van Kindje op Komst & Baby’s eerste Jaren t.w.v. € 8,15 euro en aansluitende regiospecial.
De Woezel & Pip luxe shoppers bevatten daarnaast ook diverse landelijke en regionale samples en kortingsvouchers. 

Leuk om cadeau te geven in de 12e of 13e zwangerschapsweek.

De samenstelling van de zwangerschapskoffer of shopper wordt per praktijk afgestemd. 
Hierdoor komen er geen producten en/of diensten in de zwangerschapskoffers of shoppers welke u niet gepresenteerd wilt hebben. 

U bepaald zelf hoeveel zwangerschapskoffers of shoppers u maandelijks wilt ontvangen zodat u niet met opslag problemen zit.

Alles is volledig vrijblijvend, als u om welke redenen geen zwangerschapskoffertjes of shoppers meer zou willen ontvangen halen wij u weer uit onze verzendlijst. 

ZWANGERSCHAPSKOFFER OF SHOPPER BESTELLEN?

Wilt u deze Woezel & Pip zwangerschapskoffer of shopper ook uitdelen aan uw cliënten? 

Bel of mail voor meer informatie met telefoonnummer: 072-5724924 of stuur een e-mail naar info@babybladen.nl 

Naast de leveringen van de Woezel & Pip zwangerschapskoffers of shoppers krijgt u volledig kosteloos de onderstaande extra's:

  • 1x per jaar het pakket Verloskundigen incl. het Afsprakenboek Verloskundigen
  • 4x per jaar het vakblad Nataal. 
  • Speciale korting op de Geboortezorg Vakdag voor symposia voor Verloskunde

Een vermelding op onze consumentensite www.babybladen.nl onder elke vestigingsplaats (ook spreekuurlocaties) met de naamsvermelding van uw praktijk met een directe doorlink naar uw website onder het kopje "zoek een verloskundige in de plaats.."

Zo kan iedereen met een kinderwens direct bij u terecht voor inschrijving.

Wilt u uw cliënten laten weten dat zij de Zwangerschapskoffer van u ontvangen? Zet dan 1 van deze banners op uw website.