MAKELAARS

WAT BRENGT EEN NIEUWE FASE U ALS MAKELAAR?

Bij de zoektocht naar een nieuwe woning krijg je als koper naast het aanbod op de woningmarkt ook met tal van zaken te maken die in een vrij korte periode geregeld moeten worden: financiering, verzekeringen enzovoort. 

Wij brengen voor u als makelaardij uw (potentiele) klant via Een Nieuwe Fase op de hoogte dat u als Makelaardij ook de klant hierin kan ondersteunen / adviseren tijdens deze hectische periode. 

Als deelnemende makelaar ontvangt u kosteloos een vooraf afgesproken oplage van het magazine. Deze kunt u vervolgens meegeven aan uw klant bij de bezichtiging van de nieuwe woning of eerste kennismakingsgesprek. 
 

DE VOORDELEN VOOR U:

 • Via Een Nieuwe Fase wordt uw klant geattendeerd op de mogelijkheden die u als makelaardij extra voor hem/haar kan betekenen betreffende de zaken die geregeld moeten worden voor de financiering en de diverse verzekeringen die moeten worden afgesloten. 
   
 • Voor uw klant is het aanbod gericht op zijn of haar regio, waardoor het enthousiast ontvangen wordt en goed is voor uw naamsbekendheid. De eerste redactie pagina in het magazine is geschreven vanuit het oogpunt dat u als makelaar de klant ook kan ondersteunen en/of adviseren m.b.t. de hypotheken/verzekeringen.
   
 • Naast deze redactie pagina over hypotheken/verzekeringen wordt een 1/1 advertentie geplaatst van www.eennieuwefase.nl, waarop wij de mogelijkheden nog een keer benadrukken wat u als makelaar voor de koper kan betekenen. 
   
 • www.eennieuwefase.nl is een consumenten site waar mensen die bezig zijn met verandering of aanpassing van hun leefomgeving terecht kunnen voor tips, ideeën en informatie.
   
 • U krijgt op de website bij makelaars een eigen vermelding binnen uw regio. Bezoekers van de site hebben de mogelijkheid om direct door te linken naar uw site en zodoende het huizen aanbod te bekijken. 

  Wij promoten naast de fysieke uitgaven van Een Nieuwe Fase de website ook via de Woezel & Pip zwangerschapskoffer, daarmee wordt u ook onder de aandacht gebracht van een doelgroep waarvan 30% i.v.m. de gezinsuitbreiding gaat verhuizen. Op jaarbasis nemen wij deel in 125.000 Woezel & Pip koffertjes. 

  Zo kunnen woningzoekenden ook meteen uw huizenaanbod bekijken.
   
 • Het magazine Een Nieuwe Fase is op A5 formaat waarmee u niet met opslagproblemen komt te zetten. U bepaald zelf als makelaar het aantal exemplaren wat u wilt ontvangen op jaarbasis en uit welke regio.